Verkopen op Bol.com?

Wilt u verkopen op Bol.com? Dan is goede automatisering belangrijk! Met ons product EffectConnect verzorgen wij een 100% automatisering van de product- en orderstromen voor Bol.com.Meer lezen

100% vers

18Dec
12 miljoen euro omzet
Onze EffectConnect klanten hebben samen meer dan 12 miljoen euro omzet gemaakt op externe platformen!
1Dec
Joey op support
Onze nieuwe collega Joey start vandaag als support- en statistiekman bij Koek&Peer. Je zult 'm vast spreken!
2Nov
Nieuw in ons team sinds vandaag
Lonneke start vandaag bij Koek&Peer. Eindelijk sneller bij met offertes en goede monitoring op aansluitprocessen!
14Aug
Vol gas de zomer door
Het aantal nieuwe gebruikers op Effectconnect neemt een enorme vlucht, dat belooft wat moois!
1Jul
Knappe kop toegevoegd
Vandaag is Stefan gestart als programmeur bij Koek&Peer. Een zeer welkome toevoeging aan ons team!
Meer berichten

Helemaal in ons straatje!

De term full-service internetbureau komt steeds vaker voorbij, en daar wil Koek&Peer bij uit de buurt blijven. Met ons team zijn we goed in het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van mooie internetconcepten. Dit zijn bijvoorbeeld webshops en e-commerce platformen, websites of oplossingen voor touchscreen systemen.

Koek&Peer specialiseert zich in het begeleiden en ondersteunen van bedrijven die de stap zetten naar e-commerce. Meer weten?

Naast de kennis die Koek&Peer in eigen huis heeft, wordt vaak gebruik gemaakt van externe specialisten om samen een mooi product op te leveren. Door niet alle kennis in eigen huis te halen, en vooral te werken met de kleinere, maar bijzonder bekwame specialisten heeft Koek&Peer weinig overhead en kunnen de kosten goed gecontroleerd worden.

"Bij Koek&Peer geen accountmanager, die moet communiceren met de ontwerper, die aan de slag gaat voor de programmeur, die vraagt aan de accountmanager hoe de klant het bedoelt"